Wednesday, December 8, 2010

Piparitaikinaa ja joululaulunuotteja


Kädet tuoksuvat piparitaikinalta, sillä tämän joulusesongin ensimmäinen onnistuneen näköinen (en tiedä vielä minkä makuinen!) taikina meni juuri jääkaappiin odottamaan huomista leipomista. Siispä huomisen ohjelmanumero 1: piparitalkoot pikkupojan ja pikkukoiran pyöriessä jaloissa!

Tänään isäntä on pyörinyt jälleen ICC:n keskustoimistolla kokouksissa. Eilen oli siis Tanen ensimmäinen virallinen projektipäivä! Kovasti on tehtävää ja uutta materiaalia hallittavana. Kuitenkin alku on ollut mielenkiintoinen ja positiivisella tavalla haastava.

Minä vuorostani olen aloittanut pakkaamisen, sillä muuttoon on enää 1 viikko ja 1 päivä aikaa...!!!! Eli ensi viikon perjantaina klo 8 pihaamme ajaa rekka, joka täyttyy mm. 60 maitolitralla, purkillisilla tonnikalaa ja hilloa, kilotolkulla lääkkeitä ja ensiaputarvikkeita, muutamalla laatikollisella suomenkielisiä lastenkirjoja (ei siis jaettavaksi phnongkielisille paikallislapsille vaan lukutoukka-Milolle äidinkielen vahvistamiseksi) jne. Neljä laatikkoa jo pakattu ja siinä vasta meidän vanhempien kirjat...!

Pakkauksen ohella olen suunnitellut toisen suomalaisnaisen kanssa ensi viikoksi Kauneimmat joululaulut -iltaa! Onpa kiva ideoida jouluohjelmaa tänne tropiikin keskelle. En tajunnut tarpeeksi ajoissa selvittää asiaa, joten olemme nyt Hong Kongin kautta saapuneiden sähköisten joululaulunuottien varassa. Ajatuksenamme on siis lauleskella tämän vuoden 'kauneimmat' läpi , juoda glögiä helteestä huolimatta, napostella pipareita ja pullaa mahan täydeltä, aistia joulun lähestymistä ja viettää yhdessä hetki joulunaluskiireistä huolimatta.

...Seuraavaksi kuitenkin illan ohjelmanumerona 8-viikkoisen koiranpentumme ensimmäinen turkinharjaus!

No comments:

Post a Comment